SeizoensnieuwsOpenbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Seizoensnieuws

Ik wens jullie van harte 'een gigantisch gezond, lichtend liefdevol en wonderbaarlijk waarachtig 2020'!

In oktober bestaat l'Art l'AnnimA, net zoals mijn dochtertje, 13 jaar !
Voor diegenen die 13 een ongeluksgetal vinden, zal ik er voor zorgen dat het vanaf nu jullie geluksgetal wordt. 😉🍀

In de Tarot staat 13 voor het beeld van de 'Dood', algemene transformatie! En dat dit op wereldvlak ook gebeurt, zal nu wel duidelijk wezen... We blijven dan ook de transformatie/transmutatie verder ondersteunen en begeleiden zodat we uiteindelijk met z'n allen een prachtige, liefdevolle, harmonieuze nieuwe wereld creeëren!

* Als het blad van de boom valt, zal het vergaan maar mijn edelstenen blaadjes zullen een leven lang meegaan! Koop je deze maand nog één van deze prachtige generfde blaadjes krijg je 13% korting!

ONLINE Tao Chakra Yoga blijft voorlopig doorlopen net als de individuele begeleiding, coaching, healing op afstand . Mobiele betaling via de bankapp of op voorhand via overschrijving!
Meer info over afstandshealing : hier

Eind september is de nieuwe jaaropleiding van start gegaan op zondagochtend!
Meer info en inschrijven hier.
Ben je zelfstandige en wens je de opleiding op een andere dag en overdag te volgen, geef dan een ook een seintje. Zo gauw we een groepje van 4 bijeen hebben, kan dit geregeld worden.

De vervolgdata van de ‘Maan(dag)Meditatie’ kan je hier terugvinden.

Mei en september 2021 vertrekken we op retraite naar Andalusië !
Voor de periode van 30/5 tot en met 6/6/2021 zijn we nog op zoek naar 1 of max. 2 zielsmaatjes. De periode van 18/9 tot en met 25/9 zouden we graag 5, max. 6 zielsmaatjes willen laten meegenieten van het 'gouden licht'! Heb jij er ook ongelooflijk veel zin in en voel je dat het je 'roept'? Geef je dan zeker op. Meer info en inschrijven hier

NIEUW bij l'Art l'AnnimA : 'Universele Bewustzijn Activatie'.
Heb je reeds healingen, meditaties of opleidingen gevolgd en ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Voel je je klaar om je oorspronkelijke 'Kosmische Blauwdruk' te herstellen en te her-bekrachtigen? Maak dan zeker een afspraak! Meer info : hier

Inschrijven doe je via de contactpagina of via ann@annima.be of bel me even 0472/458 053

Van harte welkom!