Namasté

Ik ben Ann

Geboren op 06/06/1971 onder het gesternte tweeling, als de jongste uit een gezin van 3 kinderen.
Ik ben meisje, vrouw, (ex)- echtgenote, moeder, +oma, vriendin, …

Op 11-jarige leeftijd kwam mijn spirituele ontwikkeling al in een stroomversnelling, mede in gang gezet door het overlijden van mijn papa.
Naast mijn hooggevoeligheid blijk ik een sterk natuurlijk helend vermogen te bezitten en een grote creatieve kracht.

Het grootste deel van mijn leven staat in het teken van het overwinnen van endometriose op een natuurlijke manier.
Vruchtbaarheid, creativiteit, zwanger willen worden, IVF, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, vrouw-zijn, op zoek gaan naar innerlijke kracht en transformatie, moeder worden, bijna doodgaan en toch opnieuw de moed vinden om door te gaan, vormen mijn leven. Het heeft mij momenteel gebracht tot ‘ power mum’ met een prachtige adoptiedochter, mijn ‘Regenboogkind’
.

Het integreren van mannelijke en vrouwelijke energie in mijzelf en het bewaren van dit evenwicht, versterk ik nog elke dag.
Na levenslang Zelfonderzoek, een serieuze dosis levenservaring, opleidingen, meditaties, autogene training, literatuur, cursussen, workshops, inwijdingen en een intensieve opleiding in Nederland tot Spiritueel Genezer werd  oorspronkelijk l’Art l’AnnimA ‘geboren’. 

l’Art l’AnnimA: betekent zoveel als ‘zielenkunst’ of ‘de kunst om van ziel tot ziel te communiceren.
Opgericht op 01/10/2007 enkele dagen voor de geboorte van mijn adoptiedochtertje Lily.

Vanaf 2/2021 heb ik de naam van mijn centrum herleid naar AnnimA. De betekenis en de trilling blijft behouden : Je Ziel uitnodigen in je dagelijks leven, thuiskomen in je Zelf en je lichaam zodat je Ziel kan aarden.
In verbinding leven met je Ziel zorgt voor een vreugdevoller, rijker en liefdevoller leven!

 

 

Ann Beunen
Ann Beunen

 Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie,
je stralende Zelf oftewel een
‘’ Happy AnnimA’

Mijn logo : Een bloemmandala    

met binnenin de hartsverbinding

De verbinding tussen lichaam en Ziel, Aarde en Hemel, die elkaar in het midden raken waardoor er evenwicht & harmonie ontstaat, zie je mooi weerspiegeld in mijn logo.
Vanuit de liefde van en voor Moeder Aarde groeit onze fysieke en spirituele kracht om dan vanuit ons hart -in volle vertrouwen- verder naar boven te groeien. Tot onze lotusbloem volledig openbloeit en contact maakt met de Kosmos en de Universele Levensenergie.
Vanuit deze kosmische verbinding kunnen we ons vervolgens opnieuw richten op onze fysieke realiteit maar dan mooier, vreugdevoller, bewuster en liefdevoller.
Een liefdesenergie die liefst ongehinderd kan doorstromen waardoor we steeds krachtiger vanbinnenuit kunnen openbloeien.
Openbloeien tot onze ware en stralend gezonde Zelf! …Openbloeien en voluit stralen!

Het tekentje onder Ann van Annima verwijst naar een glimlach, mijn glimlach en onderstreept nogmaals mijn eigen ‘Zijn’. 🙂

Over de praktijk

AnnimA : Komt oorspronkelijk van het Latijns ‘anima’ : ziel, levensgeest. Het wordt in dit geval met twee nn geschreven aangezien het een knipoog is naar mijn voornaam Ann. De keuze voor een Latijnse benaming stamt uit mijn klassieke opleiding Latijn-Wiskunde .

Dat leven op zich een kunst is, hoeft geen betoog, maar kunst inspireert ook en beroert de ziel. Ik ben dan ook een kunstzinnig mens en heb zo nu en dan een sterke drang om mooie dingen te creëren. Bij mijn opleiding als grafisch ontwerper kwam mijn sterke visuele instelling dan ook van pas.

AnnimA kan je als het ware ook zien als mijn zielenkind, gegroeid uit het verlangen om iedereen de kans te bieden op een veilige manier het innerlijke rijk te betreden op zoek naar wie we werkelijk Zijn, ons Wezen, onze Ziel!

Een veilige rustige plek waar we de kunst beoefenen om van Ziel tot Ziel te communiceren, een plek waar je bewust leert je Ziel uit te nodigen om deel te nemen aan het dagelijkse leven. Een mooie plek waar je versterkt wordt in je pure essentie : een stralende Ziel van licht en liefde!

Volwassenen en kinderen kunnen hier terecht voor Energetische heelkunde : Aura-Chakra Healing and Reading, Holistische  Massagetherapie, Kristaltherapie, Energetische en Creatieve Coaching, Meditatie en Tao Chakra Yoga. Ik ben tevens opgeleid tot Reikimaster, kinderyogadocente en Tuinatherapeute. Hierbij maak ik ook gebruik van Bachbloesems, Cosmic Flower Energies en helende stenen en kristallen. Regelmatig organiseer ik ook seizoensworkshops, cursussen, opleidingen en retraites…