Jaaropleiding:
Zelfmeesterschap

Een intensieve, bewustzijnsverruimende en creatieve transformatiereis op weg naar Zelf-creatie en Co-creatie!

Een reis door je lichtlichaam!

Ann organiseert jaarlijks een wervelende reis door de chakra’s!

Reeds in 2017 werd de reeks aangepast en uitgebreid met de aquariuschakra’s en in 2021 blijkt deze kennis en toepassing meer dan noodzakelijk en superwaardevol!

Deze jaaropleiding is niet enkel een cursus in zelfmeesterschap, maar echt een inspirerende reis naar jouw innerlijk licht, kracht en rijkdom!
Ben jij klaar om in te schepen!?

Hoe werkt het?

Gedurende 9 maanden word je in kleine groep meegenomen op een boeiend avontuur doorheen de 7 meesterchakra’s + de 6 aquariuschakra’s.
We reizen als het ware doorheen de 13 heilige energiecentra! Tijdens deze tweewekelijkse jaaropleiding leer je vooral wat chakra’s zijn en hoe je je eigen trilling, bewustzijn en levenskracht kan verhogen.
Per maand wordt er telkens één chakra belicht in 2 lessen : de plaats, de werking, de kleur, de geur, de klank, de verbinding met organen, voeding, klachten, oplossingen enz. Tijdens sommige lessen wordt er ook het aquariuschakra bij betrokken en verder ontdekt.

Wat ga je leren?

Het is vooral een intuïtieve DOE-CURSUS waarbij je zelf de energie van de chakra’s leert voelen, reinigen en terug in balans brengen. Dit door middel van helende Tao Chakra Yoga, energetische oefeningen, lichtwerk, visualisatie, creatieve oefeningen, meditatie en nog veel meer. Het is de bedoeling om met de oefeningen nadien zelf aan de slag te gaan. Het zijn‘tools’ voor een gezonder, gelukkiger, diepgaander en bewuster leven. Hierbij wordt gevraagd om eerlijk jezelf te observeren. Door de geleerde oefeningen toe te passen, zal je stapsgewijs je eigen energiesysteem leren kennen en in balans brengen zodat je op het einde van de reis helemaal evenwichtig, vitaal en in verbinding bent met je Zelf én met Al wat is !

Tevens leggen we een link naar helende stenen, lichtwezens en bloesems.

reikihealing

Over Ann

Op 11-jarige leeftijd kwam mijn spirituele ontwikkeling al in een stroomversnelling, mede in gang gezet door het overlijden van mijn papa. Naast mijn hooggevoeligheid blijk ik een sterk natuurlijk helend vermogen te bezitten en een grote creatieve kracht. 

Ik wil iedereen de kans bieden op een veilige manier het innerlijke rijk te betreden op zoek naar wie we werkelijk Zijn, ons Wezen, onze Ziel!

Ann Beunen

Voor wie?

Voor iedereen die persoonlijk, professioneel én spiritueel wil groeien. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en bereid is naar zijn donkere en ‘blinde’ vlekken te kijken en hieraan wil ‘werken’. Nadien kan je met het geleerde ook in je eigen praktijk verder aan de slag. Er zijn ook nog 2 groei-jaren voorzien. Voor de aanvang van de cursus wordt er ook een schriftelijke motivatie gevraagd.

Jouw Bijdrage

De totale waarde van deze intensieve innerlijke reis in 19 stappen en van meer dan 60 uren in totaal bedraagt slechts 2499 €. Je krijgt er extra persoonlijke en bezielde begeleiding bij. Er wordt tevens een intakegesprek voorzien (waarde 80 euro) en daarbovenop nog  2 uur individuele coaching (waarde 145 euro)!

Mogelijkheid tot betaling in schijven. Vraag naar de voorwaarden.

Wanneer?

Donderdagavond om de 14 dagen. (Online én ter plaatse Kaaiplein 6 te Hamme)
Start 7/10 van 19u30 tot circa 22u30

DATA in 2021 :
Donderdag :  7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12

Verder in 2022 :
Donderdag : 6/1, 20/01, 3/2, 17/2, 3/3, 17/3, 31/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5, 16/6 en  23/6 afronding

(In onderling overleg met de groep kunnen sommige data wijzigen of aangepast worden!)

Contact

ann@annima.be
+32 472 45 80 53

Adres

Kaaiplein 6
9220 Hamme
België