Jaaropleiding:
Zelfmeesterschap

Een intensieve, bewustzijnsverruimende en creatieve transformatiereis op weg naar Zelf-creatie en Co-creatie!

Een reis door je lichtlichaam!

Ann organiseert jaarlijks een wervelende reis door de chakra’s!

Reeds in 2017 werd de reeks aangepast en uitgebreid met de aquariuschakra’s en vanaf 2022 krijg je meer dan ooit de kans om Meester te worden over je energie, je lichaam, je emoties, gedachten en je spirituele groei! 

Deze jaaropleiding is niet enkel een cursus in zelfmeesterschap, maar echt een inspirerende reis naar jouw innerlijk licht, kracht en rijkdom!
Ben jij klaar om in te schepen!?

Hoe werkt het?

Gedurende 9 maanden word je in kleine groep meegenomen op een boeiend avontuur doorheen de 7 meesterchakra’s + de 6 aquariuschakra’s.
We reizen als het ware doorheen de 13 heilige energiecentra !  Tijdens deze (twee)wekelijkse jaaropleiding leer je vooral wat chakra’s zijn en hoe je je eigen trilling, bewustzijn en levenskracht kan verhogen.
Per maand wordt er telkens één chakra belicht in 2 lessen : de plaats, de werking, de kleur, de geur, de klank, de verbinding met organen, voeding, klachten, oplossingen enz. Tijdens sommige lessen wordt er ook het aquariuschakra bij betrokken en verder ontdekt.

Wat ga je leren?

Het is vooral een intuïtieve DOE-CURSUS waarbij je zelf de energie van de chakra’s leert voelen, reinigen en terug in balans brengen. Dit door middel van helende Tao Chakra Yoga, energetische oefeningen, lichtwerk, visualisatie, creatieve oefeningen, meditatie en nog veel meer. Het is de bedoeling om met de oefeningen nadien zelf aan de slag te gaan. Het zijn ‘tools’ voor een gezonder, gelukkiger, diepgaander en bewuster leven. Hierbij wordt gevraagd om eerlijk jezelf te observeren.
Door de geleerde oefeningen toe te passen, zal je stapsgewijs je eigen energiesysteem leren kennen en in balans brengen zodat je op het einde van de reis helemaal evenwichtig, vitaal en in verbinding bent met je Zelf én met Al wat is !

Tevens leggen we een link naar helende stenen, lichtwezens en bloesems.

reikihealing

Over Ann

Op 11-jarige leeftijd kwam mijn spirituele ontwikkeling al in een stroomversnelling, mede in gang gezet door het overlijden van mijn papa. Naast mijn hooggevoeligheid blijk ik een sterk natuurlijk helend vermogen te bezitten en een grote creatieve kracht. 

Ik wil iedereen de kans bieden op een veilige manier het innerlijke rijk te betreden op zoek naar wie we werkelijk Zijn, ons Wezen, onze Ziel!

Meer info over mij

Ann Beunen

Voor wie?

Voor iedereen die persoonlijk, professioneel én spiritueel wil groeien. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en bereid is naar zijn ‘schaduwkant’  te kijken en hieraan wil ‘werken’. Nadien kan je met het geleerde ook in je eigen leven verder aan de slag. Er zijn ook nog 2 groei-jaren voorzien. Voor de aanvang van de cursus wordt er ook een schriftelijke motivatie gevraagd.
Wens je helemaal professioneel met het geleerde aan de slag te gaan dan kan je de ‘healer opleiding’  bij volgen. Naast deze chakra opleiding wordt er dan telkens een extra halve dag voorzien met healing- , reading en zuiveringstechnieken, Reiki-cursus, afstandshealing, tips en ondersteuning eigen praktijk,… 

Meer info 'Healer opleiding'

Maandelijks op dinsdag- of woensdagnamiddag. De nieuwe opleiding zal van start gaan vanaf oktober. In overleg met de nieuwe cursisten
Start voorzien rond 18/10
Vervolgdagen : binnenkort online

Waarde van deze opleiding is 1222 euro voor 8 opleidingdagen.

EXTRA :

  • Cursisten die de jaaropleiding volgen krijgen extra voordeel en betalen voor beide opleidingen slechts 3333 euro!
  • Cursisten die reeds de jaaropleiding gevolgd hebben, kunnen zich ook apart inschrijven voor deze opleiding en krijgen een korting van 111 euro als ze zich voor 22/9 inschrijven.
  • Cursisten van de groeigroep die de healeropleiding meevolgen zullen extra 4 opleidingdagen krijgen met de symboliek van de transmutatiesymbolen! Zij kunnen de volledige opleiding van 12 dagen volgen aan een extra voordelige prijs van 1611 euro!

Voor nieuwkomers wordt de jaaropleiding van harte aangeraden tenzij je reeds voldoende bagage of andere opleidingen kan aantonen.

Aangezien er in kleine groepjes gewerkt wordt, gaat de opleiding van start vanaf min. 4 inschrijvingen. (Max. 8 personen)

Jouw Bijdrage

De totale waarde van deze intensieve innerlijke reis in 20 stappen en van meer dan 60 uren in totaal bedraagt slechts 2499 €. Je krijgt er extra persoonlijke en bezielde begeleiding bij. Er wordt tevens een intakegesprek voorzien (waarde 80 euro) en daarbovenop nog  2 uur individuele coaching (waarde 145 euro)!

Schrijf je in voor 22/06 en betaal slechts 2222 euro! (Indien op factuur wordt 21% BTW bijgerekend)

Mogelijkheid tot betaling in schijven. Vraag naar de voorwaarden.

Wanneer?

Vrijdagavond, meestal om de 14 dagen.
Er is mogelijkheid tot online volgen, maar minstens 1x per chakra wordt je ter plaatse uitgenodigd op Kaaiplein 6 te Hamme.
(Indien je van het buitenland wenst te volgen dan kan je je opgeven om enkel online te volgen maar dat is dan ‘live’ online.)
Start SEPTEMBER 2022 van 19u30 tot circa 22u30

DATA in 2022 :
Vrijdag :  23/09, 07/10, 21/10, 04/11, 18/11, 02/12, 16/12
DATA in 2023 :
13/01, 27/01, 10/02, 24/02, 10/03, 24/03, 07/04, 21/04, 05/05,
19/05, 02/06, 16/06

(In onderling overleg met de groep kunnen sommige data wijzigen of aangepast worden!)

Contact

eb.aminna@nna
+32 472 45 80 53

Adres

Kaaiplein 6
9220 Hamme
België